8-persoons Chalet

Op ons vakantiepark hebben wij 4-persoons Mobile Homes, 6- en 8-persoons Chalets  en een 4-persoons Lotus vakantiewoning. Het 8-persoons Chalet is ongeveer 50 m2 groot. Het Chalet heeft 4 slaapkamers met in iedere slaapkamer 2x één persoons bedden. Iedere slaapkamer heeft een eigen wastfafel. 

 

Het 8-persoons Chalet heeft een badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. De grote woonkamer heeft een ruime zithoek en een grote eettafel. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en volledige keukeninventaris. Ook zit er een vaatwasser in de keuken. 

 

Voor de koudere dagen is het 8-persoons Chalet ideaal, omdat het voorzien is van centrale verwarming. Zo kunt u tijdens elk jaargetijde gebruik maken van het Chalet. 

 

 
De Mobile Homes en Chalets zijn standaard te boeken met wisseldagen op maandag en vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en vertrektijd voor 10.30 uur. Huisdieren zijn in onze Mobile Homes en Chalets niet toegestaan. Via de website kunt u maximaal 3 weken boeken voor een Mobile Home of Chalet, mocht u langer willen boeken, kijk dan voor meer informatie hier