Laatste informatie rondom het coronavirus

Update 17 juni 2020, 11.00u

Wij doen ons uiterste best om deze pagina voor u actueel te houden.

 

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de overheid en het RIVM goed in de gaten. Uiteraard staan de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Dit betekent dat we op het vakantiepark maatregelen treffen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn binnen de geldende richtlijnen. Daarbij kijken wij ook vast vooruit naar wat op termijn weer meer mogelijk is, zodat we hier snel én met lage risico’s op kunnen inspelen. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakantiepark.

De algemene richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

 

De actuele situatie op Vakantiepark de Oude Molen

Omdat wij u graag een zorgeloze vakantie willen aanbieden, hebben wij veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen.
 

- Het vakantiepark is geopend. Afgelopen maandag 15 juni 2020 zijn ook onze gezamenlijke sanitaire voorzieningen weer open gegaan. Uiteraard hebben we maatregelen genomen om dit verantwoord aan te bieden. 

o   Zo werken we hier met markeringen en looproutes, zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan blijven en er slechts een beperkt aantal mensen het gebouw kan betreden.

o   Wij zullen de sanitaire voorzieningen op bepaalde momenten sluiten om deze grondig te laten reinigen door ons schoonmaakteam.

o   Ook zullen er extra mogelijkheden aangebracht worden om de faciliteiten waar u gebruik van wilt maken vooraf zelf te reinigen.
 

- Ons zwembad is ook weer geopend! Om ook hier de afstand van 1,5 meter te waarborgen, is de capaciteit van ons zwembad verkleind . Dit betekent dat op dagen waarop veel gasten gebruik willen maken van ons zwembad, we met tijdvakken zullen gaan werken. Daarnaast hbben we een mogelijkheid voor kinderen/jongeren t/m 18 jaar, mits zij in het bezig zijn van zwemdiploma's, om vrij te zwemmen. Afgelopen periode hebben onze medewerkers zonder meer al hard gewerkt aan de restauratie van ons zwembad en daarbij is ook een gloednieuw filter geplaatst, wat uiteraard in het algemeen de hygiëne van het water nog beter maakt.

- Ons restaurantgaan is geopend. Hier zijn maatregelen getroffen om u veilig van dienst te zijn.  Zo is het mogelijk om maaltijden af te halen bij onze snackbar, een BBQ pakket te bestellen of een menu af te halen. Ook is het weer mogelijk om in ons restaurant te dineren. Dit moet vooraf gereserveerd worden en er mogen maximaal 30 personen in ons restaurant bediend worden.

- Nieuwe boekingen in onze chalets, safaritenten, kamers of op onze kampeerplaatsen zijn alleen te maken door degenen die samen één huishouden delen. 
 

- Wanneer u op het park verblijft, blijf dan zoveel mogelijk op uw eigen staplaats. Loop alleen over het vakantiepark als dat noodzakelijk is.
 

- Beperk (sociale) contacten op het vakantiepark en zorg dat u altijd voldoende afstand houdt van ander personen op het terrein of in het zwembad (1,5 meter). Wij hebben onze medewerkers instructies gegeven om dit ook te doen.
 

- Onze receptie is (dagelijks van 09.00u tot 17.30u) beschikbaar. Door het geplaatste plexiglas bij de balie wordt direct fysiek contact met onze medewerkers beperkt. Ook staat in de receptie met markeringen voor u aangegeven hoe u op gepaste afstand kunt wachten tot u aan de beurt bent.
 

- Bij de receptie kunt u ook terecht voor het kopen van een dagkrant, het huren van een fiets of het omruilen van een gasfles.
 

- Onze technische dienst is beschikbaar. Echter, wij vragen u om meldingen van technische storingen en/of onderhoud telefonisch of per e-mail te melden bij onze receptie. Vanuit de receptie sturen wij de technische dienst aan. Gelieve dus niet onze medewerkers van de technische dienst direct aan te spreken op het park.
 

- Wij vragen u ook om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.
 

- Kinderen t/m 12 jaar kunnen vrij gebruik maken van de speeltuinen. Natuurlijk vragen wij ouders die meekomen met hun kind(eren) om de richtlijnen van de overheid en RIVM in acht te nemen.
 

- Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
 

- Voor gasten geldt: bij gezondheidsklachten blijft u thuis en komt u niet naar het vakantiepark. Dit geldt al bij verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging. Uiteraard spreekt dit voor zich, maar wij benoemen het nog graag voor de zekerheid.

 

Natuurlijk werken bovenstaande maatregelen enkel als we deze gezamenlijk naleven. Wij vragen u zich dus, net als onze medewerkers, aan bovenstaande maatregelen te houden indien u wilt verblijven op het vakantiepark. Bij voorbaat danken wij u voor de medewerking.

 

Vragen? 

Natuurlijk helpen wij u bij vragen graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 31 (0)24 - 397 17 15 of per e-mail vakantiepark@oudemolen.nl.

Op deze pagina blijven we nieuwe ontwikkelingen communiceren. Indien u liever op de hoogte gehouden wordt met enkel de nieuwe informatie, dan raden we u aan om ons te volgen op Facebook. Hier zullen we namelijk in diverse berichten onze gasten op de hoogte houden van de nieuwe plannen en maatregelen.

Op dit moment ontvangen wij veel telefoontjes waardoor het kan voorkomen dat u in een langere wachtrij komt te staan. Ook ontvangen wij zeer veel e-mails. Ons streven is nog steeds om deze binnen één dag te beantwoorden. Echter, wij hopen op uw begrip wanneer het wat langer duurt voordat u een antwoord van ons ontvangt.