Laatste informatie rondom het coronavirus

Update 21 mei 2020, 14.30u

Wij doen ons uiterste best om deze pagina voor u actueel te houden.

 

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de overheid en het RIVM goed in de gaten. Uiteraard staan de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. Dit betekent dat we op het vakantiepark maatregelen treffen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn binnen de geldende richtlijnen. Daarbij kijken wij ook vast vooruit naar wat op termijn weer meer mogelijk is, zodat we hier snel én met lage risico’s op kunnen inspelen. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakantiepark.

De algemene richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

 

De actuele situatie op Vakantiepark de Oude Molen

Omdat wij u graag een zorgeloze vakantie willen aanbieden, hebben wij veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn vooralsnog van kracht tot en met 19 mei 2020. 
 

- Het vakantiepark is geopend. Gasten die beschikken over een eigen voorziening in het kampeermiddel kunnen direct bij ons terecht. Dit geldt dus ook voor gasten die bij ons een chalet of safaritent gehuurd hebben. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een kampeerplaats met een coronveilig privé sanitair te boeken. Hiervan is een beperkt aantal beschikbaar, dus bij interesse neemt u het beste contact op met onze receptie voor meer informatie.
 

- Nieuwe boekingen in onze chalets, safaritenten, kamers of op onze kampeerplaatsen zijn alleen te maken door degenen die samen één huishouden delen. 
 

- Wanneer u op het park verblijft, blijf dan zoveel mogelijk op uw eigen staplaats. Loop alleen over het vakantiepark als dat noodzakelijk is. Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om, met enige beperkingen, gebruik te maken van ons zwembad. Ook hier gelden bepaalde voorwaarden die nageleefd moeten worden. 
 

- Beperk (sociale) contacten op het vakantiepark en zorg dat u altijd voldoende afstand houdt van ander personen op het terrein of in het zwembad (1,5 meter). Wij hebben onze medewerkers instructies gegeven om dit ook te doen.
 

- Onze receptie is (dagelijks van 09.00u tot 15.00u) beschikbaar. Door het geplaatste plexiglas bij de balie wordt direct fysiek contact met onze medewerkers beperkt. Ook staat in de receptie met markeringen voor u aangegeven hoe u op gepaste afstand kunt wachten tot u aan de beurt bent.
 

- Bij de receptie kunt u ook terecht voor het kopen van een dagkrant, het huren van een fiets of het omruilen van een gasfles.
 

- Onze technische dienst is beschikbaar. Echter, wij vragen u om meldingen van technische storingen en/of onderhoud telefonisch of per e-mail te melden bij onze receptie. Vanuit de receptie sturen wij de technische dienst aan. Gelieve dus niet onze medewerkers van de technische dienst direct aan te spreken op het park.
 

- Wij vragen u ook om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.
 

- Het zwembad en het restaurant gaan vooralsnog open per 1 juni 2020. Hier zijn maatregelen getroffen om u veilig van dienst te zijn. Het plan is om per 1 juli, als dit weer mag, de gezamenlijke sanitaire voorzieningen weer te openen. Tot 1 juli kunt u op aanvraag gebruik maken van een privé sanitaire voorziening. 
 

- Kinderen t/m 12 jaar kunnen vrij gebruik maken van de speeltuinen. Natuurlijk vragen wij ouders die meekomen met hun kind(eren) om de richtlijnen van de overheid en RIVM in acht te nemen.
 

- Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
 

- Voor gasten geldt: bij gezondheidsklachten blijft u thuis en komt u niet naar het vakantiepark. Dit geldt al bij verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging. Uiteraard spreekt dit voor zich, maar wij benoemen het nog graag voor de zekerheid.

 

Natuurlijk werken bovenstaande maatregelen enkel als we deze gezamenlijk naleven. Wij vragen u zich dus, net als onze medewerkers, aan bovenstaande maatregelen te houden indien u wilt verblijven op het vakantiepark. Bij voorbaat danken wij u voor de medewerking.

 

De situatie na 19 mei 2020

Uiteraard zijn de regels die wij op het park versoepelen onder voorbehoud. Wij houden rekening met verschillende scenario’s. Wij hebben daarbij goed overleg met de Buitengewone Opsporingsambetnaren (Boa's) van de gemeente Berg en Dal, zodat we u coronaveilig van dienst kunnen zijn. 

 

Natuurlijk kijken wij ook vast vooruit naar een toekomst waarin nog meer mogelijk wordt. Hieronder vindt u wat zaken waar we op dit moment druk mee bezig zijn om straks uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, maar wel veilig en hygiënisch:
 

- Op dit moment zijn we druk bezig met het aanpassen van onze sanitaire voorzieningen om hier veiligheid en hygiëne voorop te kunnen stellen wanneer wij de faciliteiten weer als gezamenlijke ruimte mogen openen.

o   Zo zullen we ook hier met markeringen werken, zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan blijven en er slechts een beperkt aantal mensen het gebouw kan betreden.

o   Wij zullen de sanitaire voorzieningen op bepaalde momenten sluiten om deze grondig te laten reinigen door ons schoonmaakteam.

o   Ook zullen er extra mogelijkheden aangebracht worden om de faciliteiten waar u gebruik van wilt maken vooraf zelf te reinigen.
 

- Ook voor ons zwembad zijn we naar een verscherping van veiligheid en hygiëne aan het kijken voor de toekomst. Om ook hier de afstand van 1,5 meter te waarborgen, zal de capaciteit van ons zwembad verkleind worden. Dit betekent dat op dagen waarop veel gasten gebruik willen maken van ons zwembad, we met tijdvakken zullen gaan werken. Daarnaast zullen we een mogelijkheid creëren voor kinderen t/m 12 jaar, mits zij in het bezig zijn van zwemdiploma's, om vrij te zwemmen. Afgelopen periode hebben onze medewerkers zonder meer al hard gewerkt aan de restauratie van ons zwembad en daarbij is ook een gloednieuw filter geplaatst, wat uiteraard in het algemeen de hygiëne van het water nog beter maakt.
 

- Voor het restaurant zullen afhaalmogelijkheden gerealiseerd worden. Per 1 juni is het mogelijk om maaltijden af te halen bij onze snackbar, een BBQ pakket te bestellen of een menu af te halen. Ook is het vanaf 1 juni weer mogelijk om in ons restaurant te dineren. Dit moet vooraf gereserveerd worden en er mogen maximaal 30 personen in ons restaurant bediend worden. Daarbij moet ook rekening gehouden worden dat wij enkel tafels per huishouden kunnen aanbieden. 
 

- Daarnaast bieden wij jaarlijks een recreatieprogramma aan. Dit willen wij zeker ook komende zomer weer aan gaan bieden, voor zover de algemene richtlijnen dit toelaten. Mogelijk vraagt dit om een aangepast programma en we zijn dan ook druk bezig om vast na te denken over de invulling hiervan.
 

- Natuurlijk mogen onze medewerkers in dit lijstje niet ontbreken. We zijn namelijk met elkaar hard aan het brainstormen over hoe we gezamenlijk zo hygiënisch mogelijk te werk kunnen gaan. Natuurlijk valt hieronder ook de controle op de maatregelen die wij al hebben getroffen. We vragen u daarom nu al om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

 

Op deze pagina blijven we nieuwe ontwikkelingen communiceren. Indien u liever op de hoogte gehouden wordt met enkel de nieuwe informatie, dan raden we u aan om ons te volgen op Facebook. Hier zullen we namelijk in diverse berichten onze gasten op de hoogte houden van de nieuwe plannen en maatregelen.

 

Vragen? 

Natuurlijk helpen wij u bij vragen graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 31 (0)24 - 397 17 15 of per e-mail vakantiepark@oudemolen.nl.

 

Op dit moment ontvangen wij veel telefoontjes waardoor het kan voorkomen dat u in een langere wachtrij komt te staan. Ook ontvangen wij zeer veel e-mails. Ons streven is nog steeds om deze binnen één dag te beantwoorden. Echter, wij hopen op uw begrip wanneer het wat langer duurt voordat u een antwoord van ons ontvangt.