Kampeer clubs

Kamperen, iets wat veel clubs doen. Velen zijn u al voor geweest om met hun caravan-, motor-, oldtimer-, camper-, kampeerclub op camping de Oude Molen te kamperen. Op onze camping hebben wij twee soorten plaatsen; comfortplaatsen en basisplaatsen.
 

Het basisveld is een groot open veld, zoals u hieronder op de foto kunt zien. Dit veld is bij uitstek een ideale plek om met uw groep te kamperen. Ook beschikken wij over comfortplaatsen, waar u meer afgebakende velden heeft met meer ampère stroom en water en afvoer op de plaats.


Naast de kampeerplaatsen heeft vakantiepark de Oude Molen ook Mobile Homes en Chalets beschikbaar, waar uw leden in kunnen overnachten. Deze Mobile Homes en Chalets zijn van alle gemakken voorzien, om uw verblijf aangenaam te maken.


Naast de kampeerplaatsen en verhuur accommodaties heeft de camping ook een kantine die u kunt huren in het voor- en naseizoen. Deze kantine biedt u de mogelijkheid om bij elkaar te komen tijdens uw kampeerperiode en wij kunnen ook zorgen voor BBQ's.

Wij maken graag een offerte op maat voor uw club/vereniging, hierdoor kunnen wij voor elke club iets betekenen.


Wilt u meer informatie over een kampeerweekend/week met uw club? Neem dan contact op met: verhuur@oudemolen.nl of bel 024 397 1715.


Onder aan een kleine impressie van de kampeerweekenden/weken van uw voorgangers.