GroepenOp ons vakantiepark heeft u twee verschillende mogelijkheden voor het huren van een groepsaccommodatie. U kunt namelijk kiezen voor een verblijf in Seven Hills (foto boven) of in Old Mill (foto rechts). 

Seven Hills (60 personen)
In groepsaccommodatie Seven Hills vindt u 20 comfortabele slaapkamers. De grote eetzaal met bar, dansvloer en pooltafel biedt u alle gelegenheid voor een gezellig verblijf met uw groep. Ook is het mogelijk om lekkere maaltijden te (laten) bereiden in de professionele grote keuken die zich in de accommodatie bevindt. Daarnaast kan uw groep zich vermaken in de bioscoopruimte en/of wellnessruimte die aanwezig zijn. 

Old Mill (60 personen)
Groepsaccommodatie Old Mill heeft 16 slaapkamers met ieder een eigen sanitaire voorziening. Net als in Seven Hills heeft u de beschikking over een professionele keuken en een gezellige groepsruimte. Tevens heeft u een fijn terras waar u in de warmere maanden lekker buiten kunt zitten. 

Big Hill (120 personen)
Omdat de groepsaccommodatie Seven Hills en Old Mill met elkaar verbonden zijn, is er ook de mogelijkheid om beide accommodatie samen te boeken. U kunt dan terecht wanneer uw groep uit meer dan 60 personen bestaat. U heeft dan plezier van de faciliteiten die beide accommodaties te bieden hebben!

In beide groepsaccommodatie heeft u gratis gebruik van Wi-Fi. Ook kunt u gebruik maken van faciliteiten, als het buitenzwembad (geopend vanaf de meivakantie tot eind augustus) en het sportveld, die op het vakantiepark aanwezig zijn.  

 

Catering
Naast de faciliteiten die u in de groepsaccommodaties vindt, kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze catering. Wij bieden diverse menu's aan voor uw groep en er kan flexibel omgegaan worden met eventuele dieetwensen. 

Omgeving
Ten slotte is er in de heuvelachtige omgeving nog van alles te doen. Groesbeek biedt u veel wandel- en fietsmogelijkheden en het centrum (500m. van het vakantiepark af) biedt u diverse winkels en cafés/restaurants. U vindt meteen naast ons park ook een bushalte met een directe busverbinding naar het centrum van de stad Nijmegen.  

Kortom, u hoeft zich niet te vervelen en we doen er alles aan om u een zo prettig mogelijke verblijf te bezorgen!


De groepsaccommodaties zijn het hele jaar door te boeken op iedere gewenste dag van de week (m.u.v. de 4-Daagse). De aankomsttijd is vanaf 15.30 uur en de vertrektijd vóór 10.00 uur. Indien uw vertrekdag op zondag gepland staat, kunt u tot uiterlijk 17.00 uur in de accommodatie verblijven. Wilt u op een afwijkende tijd aankomen of vertrekken? Dan kan dit, indien mogelijk, op aanvraag. Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan per accommodatie. 

Mocht u benieuwd zijn naar de tarieven, kunt de gewenste verblijfsperiode invoeren bij zoek & boek. Daar ziet u dan de prijs en zou u eventueel gelijk een boekingsaanvraag kunnen doen. Het kan zijn dat wij na uw boekingsaanvraag nog wat extra informatie over uw groep nodig hebben. Uw boeking wordt pas definitief wanneer uw boekingsaanvraag door ons beoordeeld is. 

Omboekgarantie
Wanneer u uw boeking heeft gemaakt of boekt vóór 31-03-2022 maakt u automatisch gebruik van onze omboekgarantie. Lees hier meer over de voorwaarden hiervan.  

Voor vragen kunt u altijd bellen tijdens kantoortijden 024 - 397 1715 of een e-mail sturen naar groepsaccommodatie@oudemolen.nl.